top of page

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi'nden 17 Kitaplık Özel Proje: TÜRKİYE’DE GASTRONOMİNİN 100 YILI Değerlendirmesi"

  • 29 Ara 2023
  • 1 dakikada okunur

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına özel olarak hazırladığı eserle ülkenin kültürel birikimini değerlendiriyor. 17 kitaptan oluşan seri, farklı disiplinlerdeki uzmanlar tarafından yazıldı. Kitaplar, Cumhuriyetin 100 yıllık entelektüel birikimini kapsayarak, geçmişten ders çıkararak geleceğe odaklanıyor.


Yayım Tarihi: Aralık 2023


Editörler:

Prof. Dr. Fügen DURLU ÖZKAYA

Doç. Dr. Menekşe CÖMERT


Kapak Tasarımı ve Dizgi:

Doç. Merve ERSAN

Doç. Semih DELİL

Öğr. Gör. Burhan ŞOHOĞLU

Öğr. Gör. Ozan KÜÇÜKUSTA

Arş. Gör. M. Furkan TERZİ


Redaksiyon Kurulu:

Doç. Dr. Tayfun HAYKIR

Arş. Gör. Dr. Merve AKBAŞ

Arş. Gör. Dr. Zeynep ŞENER

Arş. Gör. Bekir Yavuz PEKACAR

Arş. Gör. Kadirhan ÖZDEMİR

Arş. Gör. Züleyha Nurgül ERTUĞRUL





HAKEMLER:

Prof. Dr. Murat DOĞDUBAY

Balıkesir Üniversitesi,

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü,

dogdubay@balikesir.edu.tr, Orcid: 0000-0001-5601-6931


Prof. Dr. Ferah ÖZKÖK

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi,

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü,

fozkok@comu.edu.tr, Orcid: 0000-0002-7085-6117


Prof. Dr. Mustafa SANDIKCI

Afyon Kocatepe Üniversitesi,

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü,

sandikcimustafa@aku.edu.tr, Orcid: 0000-0002-1437-2484


Prof. Dr. Şevki ULEMA

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi,

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü,

ulema@subu.edu.tr, Orcid: 0000-0002-5874-8797


Doç. Dr. Mustafa AKSOY

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi,

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü,

mustafa.aksoy@hbv.edu.tr, Orcid: 0000-0002-3845-1267


Doç. Dr. Ümit SORMAZ

Necmettin Erbakan Üniversitesi,

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü,

usormaz@erbakan.edu.tr, Orcid: 0000-0001-7514-1500


Doç. Dr. Serdar SÜNNETÇİOĞLU

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi,

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü,

serdarsunnetcioglu@comu.edu.tr, Orcid: 0000-0003-0244-5874



GADER - Lezzetin Sırlarına Akademik Yaklaşım


Comments


bottom of page