Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi'nden 17 Kitaplık Özel Proje: TÜRKİYE’DE GASTRONOMİNİN 100 YILI Değerlendirmesi"
- 29 Ara 2023
- 1 dakikada okunur
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına özel olarak hazırladığı eserle ülkenin kültürel birikimini değerlendiriyor. 17 kitaptan oluşan seri, farklı disiplinlerdeki uzmanlar tarafından yazıldı. Kitaplar, Cumhuriyetin 100 yıllık entelektüel birikimini kapsayarak, geçmişten ders çıkararak geleceğe odaklanıyor.

Yayım Tarihi: Aralık 2023
Editörler:
Prof. Dr. Fügen DURLU ÖZKAYA
Doç. Dr. Menekşe CÖMERT
Kapak Tasarımı ve Dizgi:
Doç. Merve ERSAN
Doç. Semih DELİL
Öğr. Gör. Burhan ŞOHOĞLU
Öğr. Gör. Ozan KÜÇÜKUSTA
Arş. Gör. M. Furkan TERZİ
Redaksiyon Kurulu:
Doç. Dr. Tayfun HAYKIR
Arş. Gör. Dr. Merve AKBAŞ
Arş. Gör. Dr. Zeynep ŞENER
Arş. Gör. Bekir Yavuz PEKACAR
Arş. Gör. Kadirhan ÖZDEMİR
Arş. Gör. Züleyha Nurgül ERTUĞRUL
HAKEMLER:
Prof. Dr. Murat DOĞDUBAY
Balıkesir Üniversitesi,
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü,
dogdubay@balikesir.edu.tr, Orcid: 0000-0001-5601-6931
Prof. Dr. Ferah ÖZKÖK
Çanakkale 18 Mart Üniversitesi,
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü,
fozkok@comu.edu.tr, Orcid: 0000-0002-7085-6117
Prof. Dr. Mustafa SANDIKCI
Afyon Kocatepe Üniversitesi,
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü,
sandikcimustafa@aku.edu.tr, Orcid: 0000-0002-1437-2484
Prof. Dr. Şevki ULEMA
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi,
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü,
ulema@subu.edu.tr, Orcid: 0000-0002-5874-8797
Doç. Dr. Mustafa AKSOY
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi,
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü,
mustafa.aksoy@hbv.edu.tr, Orcid: 0000-0002-3845-1267
Doç. Dr. Ümit SORMAZ
Necmettin Erbakan Üniversitesi,
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü,
usormaz@erbakan.edu.tr, Orcid: 0000-0001-7514-1500
Doç. Dr. Serdar SÜNNETÇİOĞLU
Çanakkale 18 Mart Üniversitesi,
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü,
serdarsunnetcioglu@comu.edu.tr, Orcid: 0000-0003-0244-5874
GADER - Lezzetin Sırlarına Akademik Yaklaşım
Comments