Journal of Gastronomia JoGA
Vol. 1, Sayı. 1
Gelenekselin Sürdürülebilirliği: Bazlama Formülasyonunda Kahve Çekirdeği Zarının Yağ İkamesi Olarak Kullanılması
Sustainability of the Traditional: Using Coffee Bean Membrane as a Fat Substitute in Bazlama Formulation
Tuğçe BOĞA, Kübra TOPALOĞLU, Seda ÇAKMAK KAVSARA, İkbal Ertuğrul DİKEÇ, Asrın Furkan YABANCI
Marka Oluşturma Unsurları: Gıda Sertöründe Renk ve Tipografinin Tüketici Kararları Üzerindeki Rolü
Design Elements in Branding: Assessing the Role of Colour and Typography on Consumer Decisions in the Food and Beverage Sector
Ece ÖZKAYA
Türkiye’de Yer Alan Yemek Müzelerinin Fiziksel Kanıtlar Bağlamında Web Sayfalarının İncelenmesi
Analyzing the Web Pages of Food Museums in Turkey in the Context of Physical Evidence
Hasan Samet TANDOĞAN
Süt Benzeri Bitkisel İçeceklerin Gastronomi Alanında Bibliyometrik Olarak İncelenmesi
Bibliometric Investigation of Milk-Like Herbal Beverages in the Field of Gastronomy
Hacer TURHAN
Azerbaycan ve Türkiye’nin Gastronomi Politika ve Stratejilerinin Karşılaştırmalı Analizi
Comparative Analysis of Azerbaijan and Turkey’s Gastronomy Policies and Strategies
Elif KAYMAZ
.jpg)

