top of page
Biz Kimiz?: Biz Kimiz?
son.png

Journal of Gastronomia JoGA

Vol. 1, Sayı. 1 

Gelenekselin Sürdürülebilirliği: Bazlama Formülasyonunda Kahve Çekirdeği Zarının Yağ İkamesi Olarak Kullanılması

Sustainability of the Traditional: Using Coffee Bean Membrane as a Fat Substitute in Bazlama Formulation

Tuğçe BOĞA, Kübra TOPALOĞLU, Seda ÇAKMAK KAVSARA, İkbal Ertuğrul DİKEÇ, Asrın Furkan YABANCI

​​

Marka Oluşturma Unsurları: Gıda Sertöründe Renk ve Tipografinin Tüketici Kararları Üzerindeki Rolü

Design Elements in Branding: Assessing the Role of Colour and Typography on Consumer Decisions in the Food and Beverage Sector

Ece ÖZKAYA

Türkiye’de Yer Alan Yemek Müzelerinin Fiziksel Kanıtlar Bağlamında Web Sayfalarının İncelenmesi

Analyzing the Web Pages of Food Museums in Turkey in the Context of Physical Evidence

Hasan Samet TANDOĞAN

Süt Benzeri Bitkisel İçeceklerin Gastronomi Alanında Bibliyometrik Olarak İncelenmesi 

Bibliometric Investigation of Milk-Like Herbal Beverages in the Field of Gastronomy

Hacer TURHAN

Azerbaycan ve Türkiye’nin Gastronomi Politika ve Stratejilerinin Karşılaştırmalı Analizi

Comparative Analysis of Azerbaijan and Turkey’s Gastronomy Policies and Strategies

Elif KAYMAZ

JOG (9).jpg
bottom of page